Як отримати громадянство сша

Щоб отримати американське громадянство, необхідно спочатку отримати посвідку на проживання - грін-карту. Це є обов'язковою умовою для тих людей, які мріють про американський паспорті. Грін-карта дозволяє проживати на території США і працювати там. При цьому її власник отримує практично цивільні права, за деякими винятками.

1
Найпростішим способом отримання грін-карти служить шлюб з громадянином США. Ви повинні надати в посольство фотографії, виписки з загальних рахунків і т.д. Швидше за все працівники посольства влаштують вам справжній допит, тому налаштуйтеся на сприятливий результат і чесно відповідайте на поставлені питання. Спочатку вам видадуть тимчасовий вид на проживання. Якщо через два роки шлюб збережеться, ви отримаєте постійну грін-карту.

2
Якщо в Америці проживають ваші родичі, ви можете отримати зелену карту на запрошення. Але даний спосіб користується невеликим попитом, оскільки близькі родичі в США є далеко не у всіх.

3
Легальним способом отримання зеленої карти є робота в США. Для цього майбутній роботодавець повинен надіслати вам запрошення, на підставі якого американське посольство видасть вам необхідні документи. Ви в свою чергу повинні підготувати документи про освіту, проходження стажувань та досвід роботи.

4
Якщо ви плануєте вчитися в США, виберіть ВУЗ, рушайте туди по туристичній візі і спробуйте вчинити. Якщо все складеться благополучно, ви зможете оформити студентську візу. Коли навчання підійде до кінця, вам можуть дозволити офіційно залишитися в країні ще на один рік за умови хороших результатів у навчанні та практиці. Якщо по закінченні року місце залишилося за вами і ви продовжуєте працювати, то можете подати заяву на отримання зеленої карти.

Учащаяся_універсітета_сша

5
Біженці також мають право отримати грін-карту. Єдина проблема полягає в тому, що вони повинні підтвердити факти утиску своїх прав в рідній країні і надати докази. Домагання на статус біженця будуть ретельно перевірені.

6
Існує ще один досить цікавий спосіб. Щороку Америка розігрує 50.000 грін-карт для людей з різних країн. Ви також можете взяти участь в цій лотереї. Зайдіть на сайт dvlottery.state.gov, ознайомтеся з умовами конкурсу та заповніть анкету. Ви можете подати заявку тільки один раз на рік у жовтні. На момент подачі заяви вам має виповнитися 18 років, також ви повинні мати освіту не нижче середнього. Послуга є абсолютно безкоштовною.

Завантажене

7
У вас є можливість купити грін-карту. Для цього необхідно інвестувати в економіку США певну кількість грошей.

8
Якщо у вас є бізнес і ви збираєтеся відкривати в США філії, вам видадуть L-1 візу бізнесмена строком на один рік. Якщо за цей час ваша компанія не матиме проблем з виплатою податків і покаже себе з позитивного боку - вам продовжать візу ще на три роки. Тільки після цього ви можете подати заяву на отримання грін-карти.

9
Отримання заповітної карти триває близько шести місяців. Спочатку заповніть заявку та отримаєте імміграційну візу. Після її отримання протягом шести місяців ви повинні приїхати в Америку і подати заяву на отримання грін-карти. Якщо ви приїдете пізніше, можливість буде втрачена. Також вас попросять надати ряд додаткових документів.

Протягом п'яти років з моменту отримання грін-карти ви можете подати заяву на отримання американського паспорта. При цьому ви повинні вчасно платити податки і не порушувати правопорядок в країні. Також ви не повинні покидати Америку на термін більше шести місяців.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!